Wie, wat, waar

Hier kan u terecht voor de contactgegevens van het bestuur en meer informatie hoe je lid kan worden.

Het bestuur

Voorzitter: Jacobs Willy e-mail Bestuursleden: De Moor Dirk e-mail Van Den Broeck Danny e-mail

Veiligheid

In tegenstelling tot vliegen met radiogestuurde vliegtuigen en helicopters waarvoor een veiligheidsbrevet A is vereist, is dit niet nodig om te kunnen varen met rc boten. Hierdoor is het varen met radiobestuurde modelboten toegankelijk voor iedereen. Zodat iedereen deze hobby met plezier kan beoefenen is er een huishoudelijk clubreglement van toepassing voor de club. Dit reglement dient nageleefd te worden en bij inschrijving aanvaard het lid dit reglement. Het huishoudelijk reglement van SMCM is ondergeschikt aan het huishoudelijk reglement van De Nekker. Enige voorzichtigheid en hoffelijkheid is zeker niet misplaatst, respect voor elkaar wordt meer dan gewaardeerd.

Lid worden

Om lid te worden volstaat het om het inschrijvingsformulier in te vullen en aan de voorzitter te bezorgen via mail of onderstaand contact formulier Gelieve in dit document uw contactgegevens te vermelden en met welke type boten u zal varen en frequentie(s). Uw aanvraag zal spoedig behandeld worden. Document info nieuwe leden: Lees aandachtig het huishoudelijk clubreglement van SMCM en dit ook toe te passen als lid: Inschrijvingsformulier in PDF:
      ScheepsModelbouw Club Mechelen
PDF download: meer info PDF download: SMCM clubreglement PDF download: Inschrijvingsformulier SMCM
Heeft u vragen of wenst u lid te worden, dan kan u het bestuur contacteren of uw inschrijving verzenden via onderstaand online formulier : General Data Protection Regulation (GDPR)
Deze website maakt geen gebruik van cookies om uw surfgedrag te bewaren. SMCM gebruikt uw gegevens enkel om u op de hoogte te brengen van onze agenda of eventuele dringende berichten. Uw gegevens worden nooit ter beschikking gesteld van partners of derde partijen zonder uw expliciete toestemming. SMCM website voldoet aan het Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voor het beheer en de beveiliging van persoonlijke gegevens van Europese burgers.
Copyright © SMCM. Alle rechten voorbehouden